MARTA 2004-04-02 14:50:52
przyjemnie, ze tu takie pomieszanie z poplataniem...
pierwsza strona z przepisami, ktora przegladam i nie czuje sie jak kura domowa.:)
PS - sprostowanie:
TABULE - nie francuskie ani szwajcarskie ino z LIBANU rodem. Choc moze sa jakies wplywy, w koncu w Algierii mowia po francusku...:)
pzdr
kaja 2004-04-02 11:37:12
powiem krótko, zamiast pisać magisterkę błądze po Twojej stronie :-)zjadlam jakies jabłko, wypiłam kubek barszczu czerwonego "knorr" a ochote mam na te naleśniki....ech akademik...
anu 2004-03-25 22:14:19
Uraaaaaatowana.....przez przepis na zupę cebulową!!! W lodówce straszyły tylko 3 zapomniane cebule, masło...jeszcze tylko woda uwięziona w kranie i kilka zmizerowanych torebek z przyprawami. No to myk: "google", zupa cebulowa"...i pesto wyskoczyło.....dzięki Ci mistrzu Michale za uratowanie sympatycznego dziewczęcia przed niechybną śmiercią głodową! :-) Przetestuję wkrótce pozostałe przepisy...Pozdrawiam Ania
lolaboo 2004-03-24 11:35:46
avocado uwielbiam, jem w postaci kremu z jogu natorale, sokiem z limonki, peperem, odrbinką soli i czosnkiem (ząbkiem zgniecionym)polecam; a swoja drogą dajesz mnogo inspiracji, pozdrówki booczo
pe 2004-03-12 13:38:57
MISTRZU!co z bakłazanem ja mam zrobic???
jola 2004-03-10 08:28:07
Moja przyjaciółka Grażynka uważa, że jeśli przygotowanie posiłku trwa dłużej niż jego zjedzenie, nie należy się do tego zabierać. Myślę,że z większości twoich przepisów mogłaby korzystać.Proste do szybkiego zrobienia pychotki.U schyłku(mam nadzieję!) zimy bardzo smakowite okazały się pory w śmietanie - ze średnimi muszelkami pyszota!!
Oczekuję nowych przepisów na powitanie wiosny - pozdrawiam smacznie i cieplutko
Ieva 2004-03-09 12:32:02
Hej!
Bardzo fajna strona, lubie gotowacz, ale zauwarzylam ze wczongle robie fajne ale te same rzeczy, do przepisuw z kolorowych magazynuw zwykle potrzebny so takie produkty, kture albo nie morzno kupicz w malych sklepikach, albo so doszcz drogie, wienc twoje przepisy so wlasznie to co trzeba.
Przepraszam za kiepsko ortografije, nie jestem z Polski.
Pozdrowienja!
kalina 2004-03-04 22:03:01
Tak sobie myślę,że skoro sezonowe potrawy,to może fajnie by było podzielić je na pory roku...Pozdrawiam
Asiarek 2004-03-24 21:41:55
Super stronka, bardzo fajnie i pomysłowo zrobiona :) Na pewno wypróbuję kilka przepisów :) Pozdrawiam wszystkich kucharzących!
hoover 2004-03-03 00:28:27
mmmmmmmm to jest pyszne. tylko nie śledzie!
;)
pesto 2004-02-09 12:26:36
keltoi: na poczatku M A J A 2002 kiedy pisalem tamten przepis tyle kosztowaly M L O D E ziemniaki. Wszystkie ceny jakie tu podaje sa autentyczne, ale w danym momencie, dlatego wszedzie sa daty. Poniewaz uprawiam kuchnie sezonowa, to opisuje ile mnie faktycznie kosztowalo ugotowanie potrawy, a nie jakie sa srednie roczne ceny warzyw.
keltoi 2004-02-09 00:47:56
Autorze, gdzie Ty kupujesz ziemniaki? I skąd ?! Jak zobaczyłam Twoje ceny z przepisu na sałatkę ziemniaczaną, to mi rączyny opadły na dłuższą chwilę! Ja mam pod nosem praktycznie ziemnaczki nawet w środku zimy, smaczne i za kilkadziesiąt groszy za kg...3 zł?! Chamstwo! Zdzierstwo !! ;)
miszmisz 2004-02-06 21:57:19
Mnie najbardziej podoba się cebulowa...właściwie obraz cebulowej- ta barwa, te fafoły, te ciągnące się farfocle ślumprarne!
Świetna strona, polecam ją dalej.
masha 2004-01-31 15:06:07
zmieniłeś moje podejście do kuchni
właśnie dziś zaczęły kiełkować nasionka zasianych przeze mnie ziół
dobra okazja do świętowania, przyrządzę więc pory pod śniegiem

pozdrawiam;)
kaśka 2004-01-30 22:06:19
super strona uwielbiam gotowac i kolekcjonowac przepisy kulinarne,na stronce znalazlam wiele interesujacych potraw ktorych napewno sprubuje!!:)
marzena i tomek 2004-01-25 15:03:45
marzyliśmy o czymś smacznym, o czymś co zaspokoi głód fizyczny i estetyczny.pory pod śniegiem w styczniu? tak.
i marzenie i tomkowi się spełniło.
pozdrawiamy, dziękujemy.
art_waFFa 2004-01-24 18:12:21
Mała wskazówka co do kaszy gryczanej. Zauważam, że coraz rzadziej ktoś przygotowuje kaszę gryczaną wg sprawdzonych reguł staropolskich, czyli krótkie intensywne gotowanie, a potem w ściereczkę i huzia w kołdrę - pierzynę - śpiwór. I wtedy kaszka jest cycuś klasa suchutka. Naprawde polecam. Ostatnio ręce mi opadły bo moja mama, która nauczyła mnie tej sztuczki zrobiła kasze mejd in torebka. Zdrada!!! Po trzykroć zdrada!!!
vikunia 2004-01-23 14:01:56
wcinając risotto w najbardziej podstawowej wersji siadłam przed monit i wklepałam tę nazwę co by zobaczyć co też mi się pod tym hasłem w wyszukiwarce wyświetli( bo czasem się człowiek doszuka ciekawostek)i tak to znalazłam Twoją stronę która jest genialna. mam te same spostrzeżenia na temat kosztowności i czasochłonności samodzielnego gotowania. dodałam do ulubionych. pozdrawiam:)
PKOBP 2004-01-22 13:19:09
O boże jakie to wszytsko smaczne jest!
Piotr 2004-01-21 17:00:35
Cześć. Po zapoznaniu się z zawartością Twojej strony, stwierdzam, iż jesteś geniuszem.