goshka 2004-12-28 12:37:44
niesamowite wiersze, niesamowita grafika.. dziękuję za tą stronę..
Joanna 2006-01-17 22:09:20
Życz mi smacznego, w sam raz "pora" na wypróbowanie Twojego przepisu na jajka Benedykta. Relacja z podróży, tradycyjnie super. Pozdrawiam Joanna
lindsay 2004-12-19 00:13:54
jesli chodzi o HUMMUS to pewien arab z syrii zdradził mi taki przepis:
aby nie moczyć przez noc gotuje ciecierzycę z puszki, do tego sok z 1 cytryny, 5 łyżek tahiny, pieprz + sól + chili i obowiązkowo! kminek indyjski (zwany gdzieniegdzie kamulem) daje niezlego smaka, ale nie da się zastąpić go polskim kminkiem. czuwaj
Justke 2004-12-20 17:27:12
;-)
kikusia 2004-12-12 23:24:33
stronka jest mniamuśna!!!!dania robia furore na kazdej imprezce!!!proste łatwe i przepyszne........UWIELBIAM!!!!!!!!!!!!!!
len 2004-12-12 15:29:42
swietna strona. niemalze neutralizuje niechec do warszawy. sklania do myslenia. aktywizuje :)
dobry pomysl z zastapieniem miesa -makaronem w zapiekance tiffany, bo mielone z angielskiego tesco jest wyjatkowo podejrzane.
marta 2004-12-09 16:36:04
halo halo, tak mnie wlasnie natchnelo i pomyslalam, ze w zapiekance Tiffany mieso mozna zastapic np. makaronem. Chyba fajnie wyjdzie, tylko trzeba zadbac o przyprawienie, zeby mdle nie bylo. pozdrawiam.
sierus 2004-12-05 21:37:44
ah ten Joy Divison i Sonici :)
Kasssia 2004-12-03 19:48:40
Super stronka!!!! Internet służy mi przede wszystkicm do podróży kulinarnych, ale to twojej strony wracam najczęściej. Nareszcie ktos kto tak jak ja uwielbia wszelkij maści kluski, bazylię i parmezan...mmm. Twoje przepisy ratują mnie przed typową kuchnią, która nuuudzii... Pozdrawiam gorąco!
Angl 2004-12-01 09:12:34
i znów czas na ważne decyzje...
Isadora 2004-11-30 13:24:18
Przepisy wiersze osobowość - dla mnie boba! Jak miło czytać kogoś kto lubi dobrą warzywno owocową kuchnie. Wykorzystam dużo przepisów i jestem pełna podziwu dla Ciebie. Pozdrawiam iss
megantoja 2004-11-29 18:27:56
Witaj Michale!!! Miło się czyta twoich przepisów, tym bardziej jak za oknem szaro-buro:-)))) A jako, że opuściliśmy W-we i przyszło nam żyć "w Krainie Deszczowców"...tym bardziej fajnie wskoczyć na twoją stronkę i powąchać zapchów ojczyzny. Czekamy na więcej. M&M
su 2004-11-29 17:43:15
:) Fajne robisz miny, jak wcinasz :)
jola 2004-11-26 11:41:00
a gdzież wyhodowałeś te pająki?!?! Bo robaczki[różne,różniste - jak perły lśniące]to typowa hodowla leniwego[co to sam nie zje i drugiemu nie da] niejadka jabłkowego, nieprawdaż?
Czy zapiekanka Tiffany może się obejść bez mięsa? Myślę,że tak - zyska na wyglądzie, jak sądzę. Cieszę się z Twojego powrotu na "łamy" strony, gratuluję miksera!
Dyniowe pozdrowienia - taka zupka jest pyszna i jakże kolorystycznie [26.11.] na czasie.Można podać do niej grzanki.Dzięki za Różewicza.
florunia 2004-11-19 09:23:44
coś Ci zjada jabłko...
sebastian 2004-11-17 22:16:36
cze, po przeczytaniu paru przepisów zrobiłem się głodny.
może wydasz ksiązke kucharską z cenami ? (no i przepisami:))
//agl 2004-11-15 16:54:00
hę wyrazy uznania, smaczna strona!

... więcej takich" i warszawa upłonie;)

pozdrawiamm ja
newman 2004-11-10 15:32:40
Michał, a może przestałeś jeść i się przerzuciłeś na odżywianie praniczne?
PozDrawiaM
:p:e:s:t:o: 2004-11-04 11:35:11
Milczenie :p:e:s:t:o: (ktore wcale nie bylo leniuchowaniem tylko permanentnie krotkim czasem) byc moze sie skonczy, poczynilem pewne inwestycje - m. in. po spaleniu sie starego zakupilem nowy mikser 600 watow i bede walczyc dalej. michal
monika 2004-11-04 10:34:28
świetna strona.w kuchni mam 0 doświadczenia.przymierzam sie do zrobienia pasztetu sojowego.pewnie posłucham przy tym wyczynie WWO