mucta 2008-04-07 15:32:04
Świetna strona. Pozdrowienia dla autora. Chyba zabiorę się za hodowlę ziół. Bazylię w torebce zakupiłam:)
plastynka 2006-09-08 13:01:11
Dzięki tej stronie i jej Twórcy od tygodnia praktycznie z kuchni nie wychodzę, a dzisiejszego poranka zrobiłam pierwsze w życiu pesto. Pozdrawiam smacznie :-)
ola 2006-09-27 18:57:36
hallo michal, hier kann man dich also finden, mal schauen wie oft du auf deiner seite bist, grüsse dich aus berlin, ola
kucykowy_raj 2006-09-29 11:04:32
na stronke natknelam sie przypadkiem szukajac przepisu na pesto, czyli moze w sumie nie przypadkiem;p wszystko bardzo interesujace, tylko przepisow jakby tak ciut malo.zreszta nie ma to jak samemu skobinowac jakas potrawe.warzywa rzadza!od jakiegos czasu robie zdjecia przyrzadzanych wlasnorecznie potraw,wiec moze kiedys tez uruchomie wlasna stronke, na ktora juz teraz zapraszam wielbicieli kuchni wegetarianskiej:)pozdrowienia dla autora stronki
Kathea 2006-10-20 18:51:12
A ja ustawiłam jako stronę startową, tak na dobry dzień i wieczór. Bardzo Energetyczna Stronka :-) POzdrawiam
James Bond 2007-07-10 21:03:43
Czesc
radomianka 2006-08-06 23:19:05
i nie pomyliłam się. Jest najlepszy. Fajnie , że nadal prowadzisz tę stronę.
radomianka 2006-08-06 23:40:40
Strasznie dawno nie korzystałam z tej strny mój email to wstanrano1@inte. itp.
radomianka 2006-08-06 23:24:48
No miałam cos napisać o kółu wzajemnej adoracji, ale musiałam złożyć broń przy Islandii. To moje marzenie. Nic nie pozostało mi innego niż modlić się ze wszystkimi.
mamu(t) 2007-02-12 16:23:35
Wlazłam tu dzisiaj szukając jakiegoś inspirującego przepisu. To było 5 godzin temu. Sesja czeka wzywa z daleka, a ja przez autora tej strony przywarłam do kompa na dobre. Absolutnie fascynujące:) Jedyne co mam to złudzenie, że mogę mieć zaliczenie...
Życie...ech...
Pozdrawiam
firstactivated 2006-01-25 21:27:31
Ależ Michale drogi, tran marki Lysi i u nas w aptekach za 20 zyla dostępny, córka moja mała łyka go codziennie z dużym entuzjazmem. I rzeczywiście , wstręt do niego to jakaś mityczna historia. Zdjęcia z Reykiaviku mieszają mi melancholię z depresją a Barańczak i Bursa wzruszająco trafnie ujmujący i ujęci. Uściski i pozdrowienia.
arex 2006-01-24 08:58:55
Polecam "zielone kluski" a'la Babcia Dzieniowa z Rzędowic.
OSTRZEZENIE!!! Danie znajdzie uznanie jedynie u tłustych, ortodoksyjnych ziemniakożerców.
Przepis pod adresem: http://149.156.100.248/asiekaniec/*****ziocha/kluski.html
małgonia 2005-12-16 18:09:19
no nie-rewelacja! czekają mnie 2 tygodnie zasłużonego(tak, tak!)urlopu, więc zamienie się w ideał dziwczyny i będę swojemu facetowi robić różne dobre rzeczy do jedzenia, korzystając z tej stronki. Swietny pomysł na makaron z sosem z sera pleśniowego.A ze on jest takim samym łasuchem jak ja (nie mylić z żarłokiem, zasadnicza różnica!), to...;-D Pozdrawiam!
margaryt 2005-11-29 14:54:25
Wszystkie przepisy wychodzą przepysznie. Dzięki za inspirację;) gdzie można znaleźć coś o "slow food"?
ewa 2005-11-22 19:20:43
Super przepisy, Super Strona!!! Pozdrawiam :)))
Mir 2005-11-12 13:57:36
ooo... zajrzalam tu szukajac zupy cebulowej, patrze, a tu raj!!! Jestem zafascynowana i wyglodniala! :-D po prostu, az mnie zatkalo, DOSKONALOSC, DOSKONALOSC!!! Badz moim mezem ;-D
Paulinka 2005-11-12 06:22:44
Rewelacyjna strona! Jestem pod wielkim wrażeniem. Przepisy na pewno wypróbuję. Serdecznie pozdrawiam! :)
Cezar 2005-11-11 09:56:08
Strona bombowa . Juz pare przepisów wypróbowałem i są na prawdegodne polecenia .
marcin 2005-10-31 00:43:49
bardzo fajna strona, gratuluje. zazdroszcze troche... pozdropozdro
Joanna 2005-10-28 18:55:10
Na dzień dzisiejszy, dzięki, że jesteście.Jak na moją alergię żywieniową, to coś z tych przepisów wybiorę, no może trochę "powyrzucam"zbędnych dla mnie składników i jeżeli coś jadalnego z tego wyjdzie , to dam znać!