49% wujka 2010-10-26 13:52:55
Wujek na razie na 49%
Daria 2010-10-26 12:48:13
Nie wiem, jak Love może żyć z tą okropną świadomością, że to ona za tym stoi, że to za jej sprawą miliony fanów Nirvany straciło chęć do życia. Na jej miejscu już dawno bym ze sobą skończyła. Wredna suka. To było zabójstwo, nigdy nie zmienię zdania. Macie rację, - szkoda, że Kurt nie żyje, ale i tak, gdyby Go nie zabiła, sam prędzej czy później skończyłby ze sobą, widząc, co się wyrabia na tym świecie.
Peace, love, empathy.
AM 2010-10-26 12:04:25
Jak tam, lecimy dzisiaj na gwardie?
darek 2010-10-26 11:32:05
wlasnie zalalem wino dosc goracym syropem i nie iwem czy bedzie fermentacja czy nie dodac drozdzy winnych
prosze o podpowiedz
Tristram 2010-10-26 11:30:34
Postawy zapaśnicze - Ringerkunst

http://jfgilles.perso.sfr.fr/escrime/bibliotheque/auerswald/index.html
TRISTRAM 2010-10-26 11:27:52
Traktaty na temat Rngerkunstu:

http://daten.digitale-sammlungen.de/~db/bsb00006570/images/

http://daten.digitale-sammlungen.de/~db/bsb00007894/images/

http://www.thearma.org/Manuals/Mair/Mair.htm
CZARNY 2010-10-26 10:59:10
1. Jacek
2. Czarny
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Jacek 2010-10-26 10:49:56
W czwartek szpilanko z Waldkami dajcie wcześniej znać zeby nie było jak ostatnio 4 !
No i Ci wszyscy kontuzjowani ( Sławki i Michały) wracajcie do zdrowia-sprawdzę te wasze lewe L4.
1. Jacek
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
qwerty 2010-10-26 09:23:08
eeeeeeeee gdzie ta szersza relacja ???????/
Sebastian K. 2010-10-25 22:03:45
Chciałem również dodać, że na koniec gdy wino przestanie już fermentować dodałem klarowinu firmy "Biowin", potem należy około 3-4 razy zlać wino z nad osadu. Winko ma dużo przyjemniejszy kolor niż wcześniej.
Sebastian K. 2010-10-25 22:00:35
Udało mi się odratować wino z ryżu dodając około pół paczki kwasku cytrynowego na cały nastaw. Zalecam jednak zmniejszyć ilość gałki, wtedy na pewno wino wyjdzie świetne. Czuć trochę jeszcze gorycz, ale wino jest teraz "do wypicia". Pozdrawiam
wojtek 2010-10-25 20:37:17
podziwiam ciebie marku,odwazny czlowiek jestes.ja tez jestem truckerem, cleveland,ohio.chyba cie kiedys spotkalem w nebrasce na truck stopie,bylo to jakies 5, lat temu,pozdrowienia wspanialy polaku
jajko 2010-10-25 19:12:55
i pomyśleć, że odkąd pasek zawitał na główną stripfieldu widzialem go już będzie ze 40 razy i dopiero teraz przeczytalem komentarz. Twój komentarz. Tą odmowę skierowaną w rząd moich potrzeb wyższych, po której naprawdę musiałem zapalić. Eksplozja, eksplozja.. Może wybuchająca domena? Czy jednak "nawet zawieszenie komiksu wygląda lepiej na tle eksplozji"? Bedzie mi brakowało tych aktualek.. czegokolwiek nie robisz kiedy nie rysujesz dla internautów, rób to dobrze i szybko by móc prędko do nas wrócić, wiecznie klikającej społeczności... I na Boga, nie zrób błędu panów z HH czy dema.. jak już masz coś wydać to niech tego nie zabraknie..
ny 2010-10-25 18:48:44
eghmm "jakieś tam hobby rudej" ? znaczy się, że ci się nie podoba ? :>
Boradko 2010-10-25 15:41:48
Kiedy pojawi się wersja elektroniczna
Tristram 2010-10-25 11:30:28
Dorzucam scenę z treningu i rozgrzewki

http://www.youtube.com/watch?v=MWMjOF2TUu0&feature=related
Tristram 2010-10-25 11:16:45
W zeszłym tygodniu był wyświetlany w telewizji film pt. "Po prostu walcz (Never Back Down)". Film miał prosty scenariusz, który był łatwy do przewidzenia, ale był to pierwszy film na temat MMA, który widziałem. Warto było się przyjrzeć rozgrzewkom, treningom i sparingom przedstawionym w filmie. Balachy, klucze i inne.

http://www.youtube.com/watch?v=MHz2EiAI9ec&feature=fvst
Aau 2010-10-24 23:12:09
wiesz... od bardzo dawna czytuję Stripfield'a regularnie, nigdy w prawdzie nie komentując, aczkolwiek czasami przez długie kwadranse zastanawiając się nad przekazami wielu odcinków, był on swoistym lekarstwem dla umęczonej tygodniem duszy, podobnym do piątkowego piwa z przyjaciółmi, teraz, widząc to epitafium, nie przychodzi mi na myśl nic, poza tą jakże prostą myślą: nosz kurwa :(
Paweł 2010-10-24 21:50:54
Fajnie,że strona powstała,naprawdę rewelacyjna rzecz dla fana tej marki.Nie sadziłem,że radmorków było aż tyle!!! Pozdrawiam i gratuluję autorowi stronki.Paweł z Lublina
Winiarz 2010-10-24 20:14:11
Nie próbowałem robić z przyprawami. Bez smakuje wysmienicie!