FIODOR 2003-08-27 12:24:28
Film odwet na naszej stronie to tylko krociutki trailer filmu...film ten narazie nie jest udostepniony do sciagania ze wzgledu na problemy z serwerem.
Grizzly 2003-08-28 09:46:15
Po obejrzeniu odwetu sie zraziłem do waszych filmów. Ale jak zobaczyłem "SKORPIONA"!!!!!!!!!!!!!
To było to!!!!!!!!!!.......
Gdyby nie pisało że to krecili amatorzy
myslałbym ze to jakis zwiastun filmowy.
Tera sciagam Clip..........
Terz kręce filmy może kidys sie poznamy.
Albo usłyszycie o mojim filmie "BARONATOR"
Fiodor 2003-08-28 10:23:50
HI
Filmy ktore sie traz znajduja na serwerze nie prezentuja naszych wszytskich mozliwosci...zostaly nakrecone okolo 2 lata temu..przez ten czas nabralismy doswiadczenia na calej linii :] hmmm w najblizszym czasie dzial FILMY bedzie mocno przebudowany i znajda sie tam najnowsze filmiki... a walka Scorpiona to jedna ze slabszych walk w nasyzm filmie wiec..
a clip ktory sciagasz byl nakrecony ok 3 lata temu kiedy to prezentowalismy zalosny poziom sceny tamte wogole nie sa wykrozystane w filmie...
Cygan 2003-08-31 09:27:25
Wszystko fajnie. Tylko gościu z kąd masz film ODWET ??
Bo na stronie go nie ma...chyba, ze cały czas mówisz o trailerze odwetu...Przyznaje rację Fiodorowi, to co jest na serwerze to wielka tragedia i teraz mamy dużo lepsze kawałki...
Kemot 2003-05-26 21:23:06
Jezu, jestescie poprostu genialni(mortal kombat). Troche wiecej brutalnosci.Dajcie cos wiekszego do sciagniecia.Pozdrawiam
Krzysztof Jarzyna 2005-01-29 19:03:54
Gratulacje chlopaki. Wam te filmy naprawde sie udają.
wielbicielka 2003-11-13 11:49:23
co jest, jestem wielbicielka forza team, ale dlaczego Lukasz F jest wymieniony jako wspolpracownik a nie jako "prawdziwy aktor z krwi i kości"
Fiodor 2003-11-13 14:03:25
Zarowno Łukasz jak i Rysiek nie sa wymienieni w Squadzie glownym poniewaz zdarzalo sie ze odmawiali wspolpracy w kluczowych momentach oraz malo angazowali sie w sprawy Forza Team...jesli bedzie zauwazone wieksze zainteresowanie grupa(nie bierne) to z checia wpiszemmy ich do squadu glownego..tymczasem pozostaje wspolpraca.

pozdrawiam

Fiodor
Maciek 2003-05-03 23:25:00
Serdeczne pozdrowienia ode mnie oraz zalej ekipy PPFK-TP w Krakowie. Zyczymy wielu sukcesow i powodzenia...
Cygan 2003-11-25 17:57:24
Odcinek jest w drodze. Czekam przecież na kamerę i na Adasia by przyszedł dograć swoje kwestie !!
kierownik 2003-11-29 12:35:47
Cygan bierz sie za montaz a nie za nauke!!!
A-Z 2007-02-12 16:21:17
Gdzie mogę dostać cały film ? skąd można go sciągnąć?
Bożena 2008-08-19 18:27:54
Witam,
proszę sprawdzić, czy zdjęcie znajdujące się pod linkiem:
http://www.gifolandia.net/obrazek-3536-kat-41.html
"przypadkiem" nie zostało zamieszczone tam bezprawnie.
Domniemuje, że oryginał tego zdjęcia znajduje się tu:
http://www.pesto.art.pl/kuchnia/slodkie/ciasto_bazylejskie.php
W tym serwisie znajduje się tam wiele innych zdjęć, które można bez trudu znaleźć na różnych prywatnych stronach www i blogach.
Pozdrawiam,
Bożena
�uraw9PL 2008-07-06 07:24:59
Fiu fiu fiu ale bajer
Quesso 2008-01-08 22:15:49
Wpisałem w google Islandia i wyskoczył mi ten tekst z Podróży do Islandii. Świetnie się to czyta. Przepisów nie oglądałem. Gratuluję i pozdrawiam
lolo 2007-12-17 23:09:54
Gratuluję dobrego samopoczucia, oraz polecam wzięcie do serca powiedzenia Chopina: "dużo skreślam,jeszcze więcej piszę". O wiele łatwiej znaleźć by było dobre wiersze, gdyby je choćby uszeregować, jakimś rankingiem, czy czymś. Szczerze wierzę, że w tej lirycznej papce "do kotleta" znajdują się i perły ;o)
Pozostaję do usług
Sowa 2007-11-21 16:22:37
Fantastyczne przepisy z cudownymi zdjęciami :] Dzięki! Jeszcze tu nieraz wrócę
wAzUliniasz_D 2007-12-04 22:14:52
ale jazda :) tak trzymać!
SOMEONE007 2007-09-26 14:17:27
i jak powiedziałem tak zrobiłem rodzinka zachwycona
pozdrawiam częściej będę tu wracał po przepisy
Piotr 2007-09-16 14:43:03
Genialna strona, świetne rozwiązania, arcyzabawny styl w opisach, szczerze gratuluję. Skorzystałem z rozmaitych przepisów i do wielu z nich powracam często. Moimi typami stąd są: carbonara wg Marty, pory pod śniegiem, pory w śmietanie, pstrąg, frittata. Udało mi się zrobić też wyśmienite brandade de morue, w zasadzie takie samo, jak mi we Francji dali, tyle że dużo paprania przy tym. Dziękuję!